Calais – Dover

Wilt u gebruik maken van de vaarroute van Calais naar Dover? Dit is de kortste vaarroute, die u onder andere kunt gebruiken voor een stedentrip naar Londen.

Kortste route

De vaarroute van Calais naar Dover is onder andere goed geschikt wanneer u het zuiden van Engeland wilt gaan ontdekken. U stapt in Frankrijk aan boord en vaart in een relatief korte tijd, naar de overkant in Engeland. U steekt Het Kanaal over, op de plaats waar dit u zo min mogelijk tijd kost. De vaarroute van Calais naar Dover is relatief voordelig, maar houd er rekening mee dat u zelf naar de plaats om op te stappen dient te reizen.


P&O Banner 728x90

Stedentrip naar Londen

Wilt u een stedentrip naar Londen maken? Dan is het een uitstekend idee om gebruik te maken van de vaarroute van Calais naar Dover. U kunt vanuit Dover vervolgens met de bus doorreizen naar Londen, of gebruik maken van een van de andere vervoersmogelijkheden. De verbindingen met de stad zijn goed, waardoor u in een paar uur vanaf Calais in Londen zal staan. Houd er rekening mee dat de reistijd naar Calais langer kan zijn dan de daadwerkelijke overtocht en de trip naar Londen. Desalniettemin biedt de vaartocht van Calais naar Dover een interessante mogelijkheid om over te steken.